Не е редно с пари от държавния бюджет да се води предизборна

...
Не е редно с пари от държавния бюджет да се води предизборна
Коментари Харесай

Президентът със забележка към Борисов: Не е редно с държавни пари да води предизборна кампания

Не е редно с пари от държавния бюджет да се води предизборна акция, съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден взе участие в церемонията по полагането на венци и цветя пред паметника на Незнайния войник в столицата във връзка 74 години от края на Втората международна война.

По думите му опитите свадите в страната да бъдат заглушени с други мероприятия няма да дадат резултат, тъй като хората чакат разнищване на тези кавги и действително противопоставяне на корупцията.

Държавният глава разяснява и рецензиите на ръководещите, че двама души, които са били в президентската администрация, в този момент са в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите. Радев изясни, че президентството не е феодална институция и всеки е свободен да взима решения.

И Елена Йончева и Иво Христов са напуснали президентството преди за стартират акциите си за българския и европейския парламент, уточни Радев.

По мотив думите на премиера Бойко Борисов в изявлението му за " Панорама ", че президентът би трябвало да е равно далечен от всички партии, президентът разяснява:

" Равноотдалечен съм от всички партии, не мисля, че давам някакъв мотив въобще да се мисли в тази тенденция ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР